Video | Florin Salam a dus dorul unui barbat in perioada in care a stat departe de tara: “De acum inainte te iau cu mine la Paris!”

Florin Salam are slabiciunile lui. Partea buna este ca nu se fereste sa le recunoasca si prin vorbele sale stie cum sa-si arate aprecierea fata de oamenii sai. ##VIDEO140162##

Distribuie pe:

Autor: D.C.

fara descriereFlorin Salam i-a dus dorul unui om din trupa saS-a intamplat zilele trecute, in clubul bucurestean “Bio-Bio La manele”, unde Florin Salam a fost invitat sa sustina un recital. Era prima sa cantare dupa cele doua luni petrecute in strainatate, unde a concertat in cluburi pentru romani. Si, asa cum este si firesc, pofta de a canta alaturi de instrumentistii sai care nu l-au insotit peste hotare a fost destul de mare. Iar asta s-a vazut, in timpul cantari Salam facandu-I o dedicatie speciala unuia dintre oamenii sai. fara descriere“Nu incheiem asa pana nu bag un sistem. Multumesc la orchestra si domnului Chinezu’, care doua luni a stat  fara mine ca am avut concerte afara. Dar de acum il iau cu mine la Paris. Il pupa fratele lui”, a spus manelistul la microfon, dupa care a inceput sa cante melodia dedicata instrumentistului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate