VIDEO! Florin Salam, dedicatii fara numar pentru seful mafiei romanesti din Italia! "Soldatii" au aruncat cu sute de euro in manelist pentru a-l impresiona pe "tata Oarza"! Acum interlopii sunt dupa gratii

Numele lui Florin Salam a aparut intr-o ancheta a procurorilor italieni in legatura cu o grupare infractionala de romani care actiona in zona Torino.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereFlorin Salam a cantat pana la epuizare pentru mafiotiConform presei italiene, Florin Salam dar si alti manelisti romani ar fi participat la colectarea taxelor de protectie dar si a banilor proveniti din traficul de droguri printr-o metoda inedita. Cei care trebuiau sa ofere respectivele sumele veneau si dadeau banii pe dedicatii, iar acestia ajungeau ulterior la patronii clubului care erau si capii retelei.fara descriereViorel Oarza are tatuata pe antebrat crucea Cavalerilor TemplieriReteaua ar fi fost coordonata de Viorel Oarza, un fost boxer din Iasi, apropiat al temutului clan al Cordunenilor. Supranumit „tata Oarza”, acesta ajunsese sa conduca o adevarata grupare paramilitara, armele „soldatilor” fiind depozitate in subsolul cluburilor de manele pe care le detineau.

WOWbiz.ro va prezinta imagini de la unul din chefurile organizate de seful mafiei romanesti, in care Florin Salam primea dedicatii cu duimul pentru „tata Oarza”. „200 de euro pentru viata lui Oarza si pentru familia lui”, „s-a strans Brigada”, „pentru ostasii tineri”, sunt doar cateva dintre dedicatiile facute de membrii gruparii prin intermediul lui Florin Salam.fara descriereBrigada lui Oarza e acum dupa gratiiAnchetatorii italieni spun ca „brigada lui Oarza” se ocupa cu traficul de droguri, taxe de protectie, spalare de bani, clonare de carduri si contrabanda cu tigari. Membrii gruparii aveau tatuaje identice pe corp si erau oragnizati pe grade asemenea unor ierarhii militare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate