VIDEO | Fratele lui Pepe, la puscarie! Am aflat ce cauta Giani in arestul central al Capitalei! Vezi imagini fabuloase cu cel mai mare dintre fratii Pascu

Giani Pascu nu isi lasa tovarasii la greu. ##VIDEO238908##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereZilele trecute, fratele mai mare al lui Pepe a mers la arestrul central al Capitalei. Slava Domnului, Giani nu avea nicio problema personala, ci s-a aflat acolo doar in calitate de vizitator al unui "tovaras" bun de-al sau, care a ajuns "la suferinta". Ca orice muritor, fratele artistului si-a asteptat cuminte randul la vorbitor, fiind insotit inca de o persoana.
Interesant este ca, in postarile sale de pe o pagina de socializare, Giani se declara un fan al filmelor cu mafioti, in special al peliculei "Nasul", iar de multe ori posteaza pe facebook mesaje in care sugereaza ca seamana cu personajul Michael Corleone, jucat de Al Pacino in celebrul film! Totodata, Giani crede ca Pepe seamana cu Vincent Corleone, personaj jucat de Andy Garcia!
"Il grande fratello" Pascu a fost protagonistul unei scene fabuloase in aceasta vara, la nunta cantaretului, cand a plecat in ciorapi de la petrecere si cu paharul de whisky in mana. Giani le-a marturisit jurnalistilor ca l-au batut pantofii, iar apoi a inceput s-o "arda" pe italiana, a la Corleone:“Dove e la machina? Mannaggia!” (Unde e masina? La naiba!), a rostit simpaticul Giani la plecare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate