VIDEO | Frumoasa legatura dintre serialul turcesc “Tradarea” si naistul Gheorghe Zamfir! Uite ce melodie consacrata de roman se poate auzi in film!

Serialul turcesc “Tradarea”, difuzat in fiecare luni si marti la orele 20.00 de Kanal D a intrat de mult in inimile telespectatorilor si face deja audiente foarte mari! Serialul-fenomen are insa si o legatura cu unul dintre cei mai mari romani, cu Gheorghe Zamfir! Pe coloana sonora de la Tradarea poate fi auzita o piesa consacrata de celebrul nasit roman!##VIDEO242412##

Distribuie pe:

fara descriereIn episodul precedent, admiratorii serialului “Tradarea” au auzit cu siguranta in timpul filmului o piesa foarte frumoasa si probabil multi dintre ei s-au intrebat de unde o stiu! Ei bine,  frumoasa melodie a fost cansacrata si interpretata de naistul roman Gheorghe Zamfir.

fara descrierePiesa se numeste “Once upon a time in America” (Cockeye's song), compusa de celebrul Ennio Moriconne si este coloana sonora a filmului cu acelasi nume in care joaca Robert de Niro.

fara descrierePiesa din 1984 face si azi furori in randul fanilor lui Gheorghe Zamfir, ea fiind printre cele mai cunoscute melodii interpretate de marele artist roman. Varianta din serialul “Tradarea” este una mai noua si nu este interpretata de Zamfir, insa este aceeasi piesa pe care a facut-o celebra romanul nostru.

Melodia se potriveste perfect cu dramele din serialul “Tradarea” care ii tine pe romani cu sufletul la gura in fiecare luni si marti de la ora 20.00.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate