VIDEO Gabi Cristea, despre noua iubita a lui Marcel Toader: "Gusturile nu se discuta! Nu ma mai intereseaza"

Gabi Cristea sustine ca nu o mai intereaza viata lui Marcel Toader. ##VIDEO132879##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Invitata la emisiunea WOWbiz, Gabi Cristea a dezvaluit ca nu o mai intereseaza viata lui Marcel Toader si ca nu are nicio parere despre Mirela, iubita fostului ei sot.

"Felicitari! Nu ma priveste pe mine daca e o chestie de marketing sau daca sunt pe bune impreuna. Ma intereseaza foarte putin. Viata merge mai departe. A mea chiar merge mai departe! A mea decurge foarte frumos. Am niste planuri de viitor. Merg mai departe, nu ma mai intereseaza trecutul. Prezentul meu 'suna bine' si se numeste Tavi Clonda. Cat despre noua iubita a lui Marcel, gusturile nu se discuta", a spus Gabi Cristea.

"Eu nu dau sfaturi. Viata merge mai departe. Daca Marcel ar fi vrut sa compuna o melodie, ar fi bine sa compuna despre altcineva si nu despre mine. Eu l-am uitat. Nu mai vorbesc de el de foarte multa vreme. Regret lucruri marunte, dar nu lucruri mari. Eu nu i-as scrie o piesa. Meseria mea e alta. Ma ocup cu alte lucruri. Nu l-as baga pe Marcel in nicio piesa. Daca ar fi sa vorbesc despre o piesa, o sa vorbesc despre piesa pe care mi-a dedicat-o iubitul meu 'Tu si eu, un cuvant'", a spus Gabi Cristea.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate