VIDEO Gabi Cristea, discutie despre sex cu Clonda: "As vrea sa fac un copil!" Tavi i-a propus sa... mute mobila!

Dialog senzational intre Gabi Cristea si Tavi Clonda la Te vreau langa mine.##VIDEO256889##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Prezentatoarea a povestit problema unei prietene de-a ei care vrea un copil, dar nu are timp sa il faca cu sotul ei.

"O prietena mi-a spus 'As vrea sa fac un copil!', totul bine si frumos, dar a zis ca nu prea are timp. Am intrebat-o cum sa nu aiba timp sa fie insarcinata... Dar a zis ca trebuie sa aiba niste timp cu sotul, dar nu stia cum sa o faca pentru ca sunt invers cu programul. Noaptea vii si cazi lat, iar in weekend vine mama la ei.

A zis ca se duce la doctor, dar nu are cum sa ii spuna ca nu a avut timp sa... vorba aia. Trebuie sa ne facem timp si pentru treaba aia. La inceputul relatiei toata lumea e inflacarata, in toate spatiile din lume, dar lucrurile sunt din ciclul 'mai rarut ca-i mai dragut'. Trebuie sa ne ocupam si de partea fizica a lucrurilor.

fara descriereE ca in bancul cu Ion si cu Maria care vor sa mute mobila, dar le este si foame. Si el o intreaba pe Maria cum vrea, la care ea raspunde: "Cum vrei tu, si apoi mancam",
a spus Gabi Cristea in emisiunea sa.

"Sa mute mobila in weekend. Sa nu mai vina mama. Sau ce, vrea si ea copil? Nu mai vrea nepoti? Daca vrea, sa nu mai vina, sa lase laptele la usa. Sa se duca la ginecolog sa ii dea niste timp"
, a glumit Tavi Clonda cu iubita lui.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate