VIDEO | Gafa uriasa facuta de oamenii lui Ponta! Au pus pe site-ul  Guvernului un film din China cu injuraturi si vorbe ca la usa cortului!Asemenea incompetenta nu poate exista in jurul premierului Romaniei!

Premierul Romaniei, Victor Ponta, se afla de trei zile intr-o vizita oficiala in China, unde, printre altele, s-a plimbat, impreuna cu delagatia romaneasca cu un tren de mare viteza. Membrii delegatiei au filmat acest eveniment, insa, staff-ul premierului a facut o gafa impardonabila! A urcat pe site-ul Guvernului un filmulet din tren in care un barbat si o femeie vorbesc mai ceva ca la usa cortului##VIDEO233409##

Distribuie pe:

fara descriereGafa impardonabila facuta de staff-ul Guvernului! Angajatii de la Palatul Victoria au publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei un filmulet realizat in timpul calatoriei pe care Victor Ponta a facut-o ieri cu un tren de mare viteza in China! Oficialii, din motive care ne depasesc, dar pe care nu le putem trece cu vederea, nu au sesizat cateva detalii absolut penibile! In timpul calatoriei cu trenul, in care se aflau Victor Ponta impreuna cu membrii delegatiei romanesti precum si partea chineza, o  romanca are o exprimare total neadecvata unei delegatii diplomatice. Entuziasmata de calatorie, in momentul in care trenul traverseaza un nod de autostrazi, romanca scoate porumbelul pe gura: “Ai, ce frumos, sa-mi bag picioarele”! In timpul acesta, un barbat care se refera la altceva, isi exprima o critica fata de cum se desfasurase un moment din timpul vizitei, in felul urmator: “Putea sa le zica... Fai, nenica...”!

Nu felul in care vorbesc membrii delegatiei este deranjat. Aceste lucruri sunt omenesti, se intampla. Intolerabil este faptul ca oficialii din Guvern au permis postarea acestui film fara a avea curiozitatea sa il asculte inainte, pana la capat. Daca ar fi facut-o, nu ar fi lasat asemenea "vorbe ca la usa cortului" pe site-ul institutiei guvernamentale.

Momentul penibil se poate auzi la minutul 1:07!

UPDATE! Filmuletul a fost scos acum cateva momente de pe Youtube dar si de pe pagina Guvernului!

Prim-ministrul Victor Ponta a plecat zielele trecute la Beijing pentru o vizita de patru zile in  China,  la invitaţia omologului chinez, Li Keqiang. Ponta a mers in China impreuna cu sosia, europarlamentarul Daciana Sarbu, cu vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, precum si cu ministrii Ioan Rus si Constantin Nita.

fara descriereVideo a fost urcat pe pagina Guvernului

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate