VIDEO! "Garcea" a lasat actoria deoparte pentru afaceri si pentru un sport de lorzi! Care este pasiunea cea mai mare a lui Mugur Mihaescu la ora actuala

La inceputul acestui an, actorul a mers 3 luni in SUA pentru a-si satisface un hobby transformat usor, usor intr-o ocupatie aproape profesionista. ##VIDEO240053##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriereMugur Mihaescu s-a lepadat definitiv de imaginea sa bizara pe care o afisa in comediile celebrei familii Partag si a stat aproape trei luni in SUA pentru un motiv incredibil. "Garcea" a jucat golf pe superbele terenuri de profil din Miami, o pasiune destul de scumpa chiar si pentru localnici.

Conform marturisirilor sale, olteanul a petrecut circa 6 ore pe zi la golf, patru ore s-a antrenat, iar doua ore a jucat efectiv, si asta de luni pana sambata. Este foarte probabil ca "Garcea" sa repete experienta si in aceasta iarna, dar pana atunci el se antreneaza intens pe un teren special amenajat intr-un complex de fite din apropierea Capitalei.

Asemenea unui lord, Mihaescu a descins la respectiva baza la volanul unui superb cabrio, avand la el tot "arsenalul" necesar unei partide pe cinste, in compania unor apropiati.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate