Video | Gestul socant pe care nu l-a vazut nimeni. Cum a speriat-o Traian Basescu pe sotia sa cand au iesit din sectia de votare. Se temea presedintele ca sotia lui sa nu faca vreo declaratie?

Maria si Traian Basescu au ajuns, ieri, in jurul pranzului, impreuna la sectia de vot. Asa cum ne-a obisnuit, presedintele si-a tinut tot timpul sotia de brat si nu a scapat-o din priviri.##VIDEO255384##

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMaria si Traian Basescu, la sectia de votLa iesirea din sectia de votare, presedintele a avut o reactie stranie. Desi isi tinea bine sotia de brat, Basescu, care se oprise pentru a da noi declaratii presei, se intrerupe brusc. Realizeaza, intr-o fractiune de secunda, ca sotia sa, Maria, era intoarsa spre jurnalisti si parea ca vrea sa vorbeasca cu acestia. O striga brusc pe nume: "MARIA!". Prima doamna tresare speriata si se repliaza, imediat aliniindu-se la umarul sotului ei, cu replica: "Aici! Aici!", ca un soldat ascultator care raspunde "Prezent!" la apelul comandantului.

Reactia lui Basescu nu a atras atentia jurnalistilor, care se grabeau sa-si aseze microfoanele in fata presedintelui, care se pregatea sa dea noi declaratii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate