VIDEO Grav accident in Capitala! 11 persoane ranite dupa ce un tramvai s-a ciocnit cu un autobuz

Un tramvai s-a ciocnit luni cu un autobuz, într-o intersecţie din Vitan. ##VIDEO248257##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere11 persoane au fost rănite luni după ce un tramvai a lovit un autobuz pe Calea Vitan, la intersecţia cu bulevardul Mihai Bravu, zece persoane fiind transportate la spital, au anunţat pentru oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit aceleiaşi surse, patru persoane au ajuns la spitalul Bagdasar, două la Pantelimon, trei Floreasca şi una la Budimex. Oficiali ai Poliţiei Rutiere au declarat că la faţa locului se fac cercetări pentru a se afla cauza accidentului. Şapte persoane au fost preluate de SMURD Bucureşti, iar trei de Ambulanţă.


RATB a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului produs la intersecţia Calea Vitan cu bulevardul Mihai Bravu, în care au fost implicate un autobuz de pe linia 123 şi un tramvai al liniei 1, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

"În jurul orei 13,55, la intersecţia Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu un autobuz de pe linia 123 a fost lovit de un tramvai de pe linia 1. Circulaţia tramvaielor este întreruptă la această oră, iar RATB a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului", a spus Brânduşa Raeceanu conform Romania TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate