VIDEO halucinant cu Vanghelie! “Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in p..a mea, ca are o gramada de defecte!”

Marian Vanghelie a fost mereu slobod la gura si nu de putine ori a vorbit obscen. Intr-o discutie cu mai multi jurnalisti, care il filmau cu camera ascunsa, Vanghelie il facea praf pe Mircea Geoana, injurandu-l ca pe stadion! Inregistrarea este din 2010!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Niste lepre nenorocite. Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in p... mea, ca are o gramada de defecte! Da' e vorba de cum te uiti tu in oglinda dimineata, intelegi? Cum dracu, ma, frate, ma, io am fost vagabond pe bulevard, astia au fost la facultate si nu au invatat nimic, da-i dracu' de idioti, pe cuvantul meu ca nu au invatat nici principiile elementare ale bunului simt! Niste lepre! Astia isi vand nevestele, asculta-ma ce spun, ca sa le dai o functie, iti da nevestele”, spunea Vanghelie intr-o inregistrare cu camera ascunsa realizata in 2010.

Culmea, Vanghelie facea aceste declaratii chiar in fata sediului central al pardidului din care face parte!

Acum, Vaghelie a iesit la sprit cu Geoana si, la iesirea din restaurant, a injurat alti lideri ai partidului din care face parte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate