VIDEO | Haosul continua la Londra! Sectia de votare a fost inchisa si e pazita de politisti englezi! Romanii nu vor sa plece si scandeaza: "E dreptul nostru sa votam!"

Mii de romani protesteaza, in aceste momente, in fata Institutului Cultural Roman din Belgravia Square - Londra, sectia de votare inchisa la ora 21.00 a Marii Britanii. Ai nostri au ramas pe dinafara si nu au apucat sa isi exercite dreptul constitutional.##VIDEO255423##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereDesi au stat la cosi interminabile pentru a-si alege presedintele, romanii din Londra nu au reusit sa isi exercite dreptul decat in numar foarte mic. La ora 21.00 a Angliei, in ciuda cozilor interminabile formate in fata sectiei de votare din cadrul Institutului Cultural Roman din Belgravia Square, usile catre urne s-au inchis. Romanilor ramasi pe afara nu le-a venit sa creada ca nu mai pot vota. Socul lor a devenit certitudine in momentul in care, la fata locului, si-au facut aparitia zeci de politisti englezi care s-au asezat in fata intrarii in sectia de votare. Nu prea le era clar britanicilor de ce fac asta, dar executau ordinele pe care le primisera.

fara descrierefara descrierefara descriereMiile de romani au inceput atunci sa scandeze, in engleza, "Is our right to vote!" (n.r. "E dreptul nostru sa votam!"), mesaj care nu a parut sa-i sensibilizeze deloc pe oamenii legii din Regat.

fara descrierefara descriereUn roman in fata caruia, chiar, s-au inchis usile sectiei de votare fara ca el sa mai poata intra, a scos un afis pe care a scris: "In 1989 au murit ca sa putem vota"...

CORESPONDENTA DE LA LONDRA: Nicoleta Iliescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate