VIDEO HORROR! Cumnata lui Pepe, mutilata! Uite cum arata urechea ei dupa ce i-a fost sfartecata de fostul iubit!

##VIDEO264790##

Distribuie pe:

fara descriereLoredana Pastrama isi acuza fostul iubit ca a obligat-o sa se prostitueze. Cumnata lui Pepe facea sex pe bani in Germania, apoi in Spania, dupa ce a fost dusa acolo de un tip pe care l-a cunoscut pe Facebook. ##VIDEO264791##

Sora Ralucai Pastrama s-a indragostit de el si spera sa isi intemeieze o familie. Barbatul nu voia decat sa faca bani de pe urma ei.

"El imi gasea clienti.  Faceam sex cu ei. Nu mi-a fost usor! Mi-a fost greu! Pestii asa le spun femeilor: bagaje! Ma duceam cu clientii la hotel. Aveam doi-trei clienti pe noapte", a spus Loredana Pastrama la WOWbiz.

fara descrierefara descriereBruneta a facut bani frumosi: in trei saptamani a scos circa 11 mii de euro. "El nu facea nimic. Doar ma ducea acasa la clienti si ma astepta", a completat.

Dupa ce s-a intors din Germania, a stat putin in Romania, dupa care a plecat in Spania. Acolo nu doar ca facea sex cu clientii dintr-un club de fatada, ci era si obligata sa se drogheze.

"Buletinul meu statea mereu la el. Ii era frica sa nu plec, sa nu ma indragostesc de altcineva", a povestit bruneta.

fara descrierefara descriere##VIDEO264800## In direct la WOWbiz, Loredana a povestit cum a fost mutilata. Fostul iubit i-a sfartecat urechea, i-a taiat in doua lobul urechii. "Intr-o dimineata nu facusem bani. Se fac bani doar daca faci sex neprotejat. Eu nu voiam sa fac asta. De ce sa iau boli, sa ma imbolnavesc? De ce nu faci ca altele?! 'Si tu poti sa faci la fel.' El tot timpul se dadea la mine cu un cutit. S-a apropiat de mine cu varful cutitului si mi-a despicat urechea. Am simtit caldura. Imi curgea sangele. Am crezut ca mi-a taiat gatul si m-am speriat. A inceput sa planga, asa facea mereu", a explicat ea.

"Nu am fost la spital. Nu aveam asigurare, nu aveam ce sa fac", a povestit Loredana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate