VIDEO! Huidu a petrecut ca-n povesti la aniversarea a 10 ani de Kiss FM! Carcotasul s-a pupat cu toata lumea, a zambit tuturor, in timp ce fratele Vlad avea grija ca Serban sa nu fie fotografiat!

La marea petrecere data de Kiss FM, prilejuita de implinirea a 10 ani de activitate, Serban Huidu a fost din nou in centrul atentiei. ##VIDEO122697##

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descrierefara descrierefara descrierePress House Ballroom a gazduit aseara petrecerea aniversara a Kiss FM, care a implinit frumoasa varsta de 10 ani. Printre vedetele care au luat cu asalt evenimentul, Serban Huidu s-a facut remarcat prin forma de zile mari in care s-a aflat, carcotasul zambind larg tuturor sau imbratisandu-se cu prieteni si prietene vechi, unele foarte frumoase. In mijlocul discutiilor fie cu Mihai Gainusa, fie cu ceilalti membri ai "Cronicii", Serban a fost vegheat in permanenta de Vlad Huidu, care a incercat sa opreasca realizarea oricarei fotografii cu fratele sau. Nu a reusit, insa, in totalitate, dar Serban nu s-a suparat, dovada ca a afisat acelasi zambet larg mai toata seara, semn ca, incet-incet, carcotasul incearca sa depaseasca momentele de cumpana pe care le-a tot traversat in ultima vreme.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate