VIDEO Imagini crude! Un hipopotam a sarit din camionul care il ducea la Zoo si a fost filmat plangand de durere! Oamenii care trebuia sa il salveze l-au scapat si l-au omorat

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Hipopotamul Ahe in varsta de 32 de ani a fost mutat spre o alta gradina zoologica, intr-un oras apropiat fata de locul unde se afla initial. Animalul a sarit din spatele camionului in care se afla deoarece transportatorul nu a avut grija ca toate masurile de siguranta sa fie puse la punct.

fara descriereHipopotamul s-a lovit la dinti si la picioare in timpul saltului si a ramas pe sosea, cu lacrimi in ochi. Oamenii curiosi l-au filmat si au asteptat sa vada ce se intampla cu el. Responsabilii de la gradina zoologica au adus o macara pentru a ridica bietul animal, dar din neatentie si nepasare, l-au mai scapat o data.

fara descriereDupa ce a decedat, a fost transportat la zoo unde un legist i-a facut o autopsie. Verdictul? Crima din neatentie. Ranile de la a doua cazatura i-au fost fatale si Ahe a murit plangand ca un copil mic, informeaza Daily Mail.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate