VIDEO Imagini emotionante! Sotul femeii care canta fara oprire a izbucnit in plans! O tine de mana pe femeie, ii da sa manance cu lingurita si se roaga ca sotia lui sa isi revina!

Gica Iurescu este disperat. Barbatul ar da orice ca sotia sa sa isi revina. Cu lacrimi in chi, acesta spune ca are toata increderea in Dumnezeu si in medici ca o vor face pe sotia lui bine.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriere
Gica a reusit sa o aduca pe femeie la Bucuresti. Barbatul este fericit ca sotia lui s-a oprit din cantat de ieri si ca medicii nu au descoperit niciun cheag de sange.

"I-au facut toate analizele si ma bucur ca nu are niciun cheag de sange la cap. Drumul a fost foarte greu pana la Bucuresti. Am venit cu o masina si am tinut-o pe mine. I-am dat sa manance putin ca sa ii fac insulina. Si eu sunt bolnav, am avut peritonita, a crapat fierea in mine. Nu pot sa cosesc, sa prasesc...

Copiii ma ajuta si ei cum pot, dar e greu si pentru ei. Sunt vai si amar de capul lor. Eu stau langa sotia mea. O tin de mana. Ea m-a ingrijit o viata, acum trebuie sa o ingrijesc si eu pe ea. Are doar o pensie de 300 de lei. Daca nu ma aducea televiziunea, nu aveam posibilitati. Nu aveam ce sa vand. Am toata speranta in domnii doctori si in Dumnezeu
kalooga_36441" , a spus barbatul.

Medicii au explicat ca femeia a ajuns in aceasta stare din cauza crizei pe care a avut-o in urma cu 3 saptamani. Ea s-a speriat cand o asistenta a batut-o, a legat-o de pat si i-a pus o sonda.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate