VIDEO Imagini emoționante! Un bolnav cu Covid-19 a fost dus pe patul de spital să vadă marea, după două luni de internare: „Este una dintre cele mai frumoase zile”

Un bărbat în vârstă de 60 de ani diagnosticat cu Covid-19 a văzut marea după două luni petrecute în spital. Medicii i-au făcut frumoasa surpriză.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Pacient cu COVID-19, dus pe patul de spital să vadă marea
Pacient cu COVID-19, dus pe patul de spital să vadă marea


In articol:

Francisco „Paco” Espana este pacient Covid-19 de două luni de zile. El a fost internat în spitalul Barcelona Hospital del Mar, la terapie intensivă , însă, în prezent, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit. Recuperarea va fi dificilă, iar pentru încurajare, medicii l-au dus să vadă din nou marea, relatează euronews.com.

Pacient cu COVID-19, dus pe patul de spital să vadă marea

Bolnavul a fost transportat cu tot cu patul de spital sub atenta supraveghere a medicilor. După ce a revăzut marea, Francisco a declarat că a trăit cea mai frumoasă zi din viața sa.

„Este una dintre cele mai frumoase zile pe care mi le amintesc. În cazul meu, m-am trezit brusc între patru pereți, acoperit cu pături și întrebându-mă unde mă aflu”, a spus el.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Marea, o alinare pentru bolnavii Covid

Medicii au observat că starea pacienților care ies în aer liber se îmbunătățește, așa că unii dintre ei sunt duși cu patul de spital, de un echipaj, să vadă fie și pentru câteva momente marea.

Citeste si: Infecție cu COVID-19 în rândul medicilor de la Maternitatea Bucur. Declarații halucinante și o anchetă deschisă în urma infectării șefei secției de ATI

Citeste si: Moarte inexplicabilă în rândul vloggerilor! S-a stins in viață la 17 ani iar fanii speculează că ar fi vorba de o supradoză de droguri

Citeste si: Asistentul din ambulanța izbită la Satu Mare a murit pe marginea drumului! Nu a mai ajuns la soția lui, medic la Terapie Intensivă

Programul a fost gândit de doctorul Judith Marin și început în urmă cu doi ani. Doctorii spun că fie și doar 10 minute petrecute afară îmbunătățesc starea unui pacient.

„Vorbim despre pacienți care nu au văzut lumina zilei de mult timp. Și dintr-o dată ies afară, văd lumina și simt aerul. Totul este diferit. Starea lor de spirit se schimbă foarte mult. Se simt mai calmi și mai veseli. „Este important să ne gândim și la starea emoțională a pacienților”, spun medicii.

 

Urmatorul articol
Citește și:

ULTIMĂ ORĂ Două bancomate au fost aruncate în aer, în orașul Otopeni. Oamenii au crezut că e cutremur

Tatăl fetei bătute și umilite la Târgu Jiu: „Au ameninţat-o cu moartea dacă spune ceva”. Cum a aflat prin ce a trecut copilul său

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 8 septembrie - Vezi emisiunea Online

Asistentul din ambulanța izbită la Satu Mare a murit pe marginea drumului! Nu a mai ajuns la soția lui, medic la Terapie Intensivă

La ce oră se deschid oficial secțiile de votare pentru Alegerile Locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies