VIDEO Imagini fabuloase de la intalnirea dintre Teo si Iulia Albu! "Acum sunt nevoita sa port ochelari! Am lentilele vinete"

Teo Trandafir a avut parte de o surpriza de proportii pe holurile Kanal D. Ea s-a intalnit cu Iulia Albu care a vrut sa aiba o discutie cu ea, dupa ultimele contre intre cele doua.##VIDEO112588##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInvitata la WOWbiz, Iulia Albu a povestit cum a decurs intalnirea dintre ea si Teo atunci cand s-au vazut pe holurile Kanal D. Reactia prezentatoarei TV in momentul in care a vazut-o pe Iulia este una incredibila.

"De aia am ochelari, am lentilele vinete! Am vrut sa am o discutie pentru ca dupa cum bine stiti a fost acea emisiune, a mai fost una in care s-au spus niste lucruri care din punctul meu de vedere au fost ne la locul lor. Am supravietuit amandoua discutiei. A fost o discutie normala, ce nu s-a inteles am explicat. Am discutat putin si despre lookul ei. Pe mine in general ma deranjeaza in momentul in care o persoana publica cu credibilitate cum e Teo face anumite afirmatii si argumenteaza in acest fel argumentatiile. Nu trebuie sa aruncam cu noroi in opamenii care fac scoala de moda, pentru ca nu arunci doar in mine cu noroi, dar dati cu noroi in cel putin 100 de oameni care termina scoli la nivel national.  Eu nu am nimic impotriva sa spuna ca mi-a murit in cap un castor. Important e sa promovam oamenii care merita.  Nu as vrea sa spun ce am discutat dar lucrurile nu sunt nici atat de grave si nici atat de clare intre mine si Teo.", a declarat Iulia Albu la WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate