VIDEO| Imagini incredibile surprinse imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD! Se aude cum pilotul aparatului striga dupa ajutor, din apa: "Nu mai rezist!"

In imaginile surprinse cu un telefon mobil, imediat dupa prabusirea elicopterului, se aude clar cum pilotul striga dupa ajutor din apa. Barbatul ii raspunde unor persoane aflate pe maul lacului Siutghiol ca nu nu mai rezista.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Din inregistrarea video, prezentata de Digi 24 TV, este clar ca cel putin unul dintre barbati, pilotul sau copilotul era in viata dupa impactul elicopterului cu apa.
Martorii, care au sunat imediat la 112, povestesc ca au vazut mai multe persoane in apa si ca acestea cereau ajutor. "Vreo zece minute s-au tot auzit strigatele lor", povesteste un martor, pentru Digi 24.
Reprezentantii Ministerului de Interne sustin ca primul echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a ajuns pe malul lacului Siutghiol la mai putin de un sfert de ora de la momentul prabusirii elicopterului. Martorii au insa alta varianta: ar fi durat zeci de minute, iar salvatorii au venit nepregatiti.

fara descrierefara descrierefara descriere„Au venit foarte tarziu, le-am specificat clar - La butoaie! - ei s-au dus la Cazinou. Cand au ajuns aici au venit toti cu mainile in buzunare. Le-am spus si eu si doamna, care sta aici, veniti cu barca pneumatica ca nu putem sa ajungem la ei. Pana au dat la vasle s-a si intunecat”, a declarat un martor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate