VIDEO Imagini rare! Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI, se plimbă singur pe malul mării! Cum arată acum, la 78 de ani

Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI, la 78 de ani, apare în imagini, la o plimbare pe plajă, la bustul gol.  

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Virgil Măgureanu a fost un nume important după Revoluția din 1989, el fiind primul șef al Serviciului Român de Informații. Anii au trecut însă, iar Virgil Măgureanu, azi în vârstă de 78 de ani este un pensionar ale căror apariții publice sunt rare. Mai mult, cel care a rămas în istorie ca primul șef al SRI de după 89, a trecut în ultima perioadă și prin mari probleme financiare. Presa a scris în primăvară, că din cauza unor datorii la bănci, vila din Satu Mare a lui Virgil Măgureanu a fost scoasă la licitație. Nu era singura problemă de ordin financiar al fostului șef SRI. 

fara descriere

Virgil Măgureanu şi soţia lui, Maria, au mai fost executaţi silit de o societate care a preluat creanţa unei bănci unde fostul șef al SRI făcuse un credit. Virgil și Maria Măgureanu au pierdut un etaj întreg dintr-un bloc situat în Piaţa Victoriei, peste drum de Guvernul României.

Citeste si: Vila lui Virgil Măgureanu a fost scoasă la licitaţie! Preţul de pornire al casei fostului şef al SRI a fost de 134.000 de euro!

Citeste si: Afinele l-au bagat in faliment pe Virgil Magureanu! Pierderile firmei primului sef al Serviciului Roman de Informatii sunt de peste 8 milioane de lei! EXCLUSIV

Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI, datorii de peste 2,2 milioane de euro

Imobilul a fost scos la licitaţie în 2016 pentru suma de 272.029 euro, fiind prezentat ca spaţiu de birouri format din 6 camere plus dependinţe şi având o suprafaţă de 169.09 mp.  Suma totală pe care soţii Măgureanu o datorau firmei de recuperare era de peste 2,2 milioane euro (2,7 milioane lei şi 1,7 milioane euro), fără dobânzi şi penalităţi.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate