VIDEO! Imaginile acestea o vor scoate din minti pe Denisa Botcari! Daminuta si Madalina Pamfile sunt nedespartiti

Pentru ca vremea e frumoasa, el a scos-o la terasa! ##VIDEO248390##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriereDenisa Botcari si Madalina Pamfile se afla intr-un razboi deschis, miza fiind fotbalistul Daminuta. Mai exact, mijlocasul de la Viitorul s-ar fi iubit in acelasi timp cu ambele fete, iar acum fiecare dintre ele incearca sa se faulteze cum pot si pe unde pot. Cel mai mult are de castigat fotbalistul, care nu pare sa se sinchiseasca prea mult de duelul dintre blonda si bruneta.

fara descriereCristi s-a intalnit zilele trecute cu Madalina, dar nu a fost nici pe departe o reunire romantica. Pamfilica se plictisea de moarte pe o terasa a unui mall bucurestean, pana cand in peisaj a aparut un grup de prieteni ai fotbalistului, mai precis un barbat bine facut, cu un look destul de fioros, alaturi de doua tinere si un copil.

fara descriereDupa ce Madalina a facut cunostinta cu cele doua femei si s-a imprietenit rapid cu fetita, in zona a aparut in sfarsit si "craiul" Daminuta, care insa nu parea foarte interesat de prezenta lui Pamfile. Fostul fotbalist al Inter-ului s-a asezat strategic langa "tatuat", parand ca vrea sa stea la distanta de Madalina, cel mai probabil pentru a nu genera alt subiect de showbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate