VIDEO | Imaginile bizare pe care romanca decapitata in Franta le-a urmarit inainte sa moara! Femei fara corp sau transformate in reptile!

Romanca Maria Mereuta, gasita decapitata intr-o padure de langa Paris, are pe contul ei de Facebook cateva informatii extrem de bizare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMaria Mereuta a fost gasita moarta intr-o padure de langa ParisProvenita dintr-o familie destul de modesta din Galati, Maria Emanuela Mereuta a plecat din tara pentru a-si gasi un rost prin lume. Mai intai a ajuns la Viena, impreuna cu cumnata ei, dupa care a ajuns la Paris, unde si-a si gasit sfarsitul intr-un mod extrem de violent. Deocamdata, politia franceza nu a dat nici o informatie ca ar avea vreo pista pe care sa mearga.fara descriereFemeia a trecut numele trupei in dreptul experientei profesionale

Maria s-a departit de curand de un iubit si a trecut printr-o depresie adanca, pe care a marturisit-o pe contul ei de socializare. Tot de pe contul ei reiese ca suferea de dorul tarii ei dar mai ales a copiilor, cu care avea zeci de fotografii si despre care spunea ca abia asteapta sa-i revada. Insa ceea ce este cu adevarat bizar apare la rubrica de experienta profesionala. fara descriereSolista pare decapitata intr-unul din clipurile trupeiSolista pare decapitata intr-unul din clipurile trupeifara descriereCel mai recent job al tinerei apare in relatie cu o pagina de Facebook scrisa in limba albaneza. Pagina este plina de versuri, dintre care multe dintre ele avand un continut nationalist. De altfel si fotografia de profil este o pictura in care un barbat saruta steagul Albaniei.fara descriereTrupa Austra are o muzica extrem de ciudataTrupa Austra are o muzica extrem de ciudatafara descriere

La slujba anterioara este trecut numele unei formatii de muzica electronica, numita „Austra”. Cu o muzica extrem de complicata, minimalista, care nu pare sa intre in aria de preferinte a Mariei Mereuta, cei de la Austra au un videoclip intitulat „Home”, care are un scenariu absolut halucinant, pus in contextul destinului tragic al Mariei. Solista trupei este machiata si coafata pentru o sedinta foto. Ea poarta o costumatie neagra, care in ultimele cadre se confunda cu decorul studioului in care este realizat clipul, femeia parand in acest fel decapitata. La final, solista trupei inchide ochii. Si celelalte clipuri ale trupei sunt la fel de bizare, ele intruchipand femei cu aripi de inger si cu maini care seamana cu ale unor reptile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate