VIDEO | Imaginile pe care nu le-a vazut nimeni pana acum! Avem valsul mirilor! Iata cum au dansat Misha si Connect-R in deschiderea nuntii lor! Pepe, cea mai tare dedicatie: "DA, voi va potriviti, un tigan si-o moldoveanca!"

WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, cum au dansat Misha si Connect-R la nunta lor. ##VIDEO240229##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereMirii au dansat pe celebrul hit Un-Break My Heart al lui Toni Braxton. Foto: ClickNunta lor a inceput, cum era si normal, cu dansul mirilor. Misha si Connect-R au ales superhitul "Un-Break my Heart" - Toni Braxton si s-au leganat, romantic, pe acordurile piesei, sarutandu-se cu foc printre valatuci de fum care au creat un efect de basm.

"Valsul" sau mai degraba "Blues-ul" mirilor s-a terminat in aplauzele nuntasilor care, s-au pus imediat pe petrecut pana dimineata.

fara descrierefara descriereUn alt moment haios a fost cel in care Pepe a sustinut pe scena localului in care s-a desfasurat nunta, un recital de zile mari. La un moment dat, el a interpretat hitul "Noi de potrivim" al lui Connect-R, care nu avea voie sa cante la propria sa nunta (n.r. se spune ca poarta ghinion daca un artist canta la nunta sa). Nasul, in timp ce canta, a schimbat versurile piesei, si a spus: "Voi va potriviti (aratand spre Connect-R si Misha care dansau in fata scenei), un tigan si-o moldoveanca!" - si toata sala a aplaudat, in frunte cu ginerica!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate