VIDEO! In Bucuresti a plimbat o roscata misterioasa de colo, colo, la munte a redevenit un sot responsabil. Care este adevarata fata a lui Stolojan?

Ca de obicei in prag de Sarbatori, Theodor Stolojan este nelipsit de pe partiile din Predeal. ##VIDEO138970##

Autor: Alina Radulescu

Mare amator de schi, dar si de afaceri profitabile pe Valea Prahovei, fostul prim-ministru isi petrecere mini-vacanta de sfarsit de an la Predeal. Dupa cum se stie, Stolo a detinut in urma cu aproape 10 ani complexul Clabucet Sosire. Afacerea s-a dovedit extrem de profitabila pentru politician, acesta reusind sa tranzactioneze hotelul si celelalte bunuri imobile si mobile pentru suma de 15 milioane de euro in anul 2007. Stolojan a ramas se pare cu o mica participatie, el continuand sa vina in fiecare an la munte, in respectiva locatie.

Acolo, l-au gasit si paparazzii WOWbiz.ro, dar cu o mica diferenta. Acum, politicianul era insotit de sotie, nu asa cum s-a intamplat in urma cu aproape doua luni, cand Stolo s-a plimbat fara niciun sens la ceas de noapte, prin centrul Capitalei, alaturi de o roscata misterioasa.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Theodor si doamna Stolojan au plecat de la Clabucet spre Poiana Brasov, pentru a se intalni cu niste cunoscuti, iar fostul prim-ministru s-a dovedit a fi un sofer extrem de precaut, abordand serpentinele din zona Timisul de Jos cu viteza maxima admisa in acea zona, adica 30 de km/ora. ##VIDEO138971##

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies