VIDEO! In plin scandal cu iubitul, Ellie White isi ascunde sentimentele. Vezi aici cum suna versurile celui mai nou single si ce sedinta foto sexy a facut  

Programul incarcat al lui Ellie White a fost unul dintre motivele care au condus la divergente in relatia ei cu impresarul Doru Tinca. Si, in pofida faptului ca ii merge rau, in cuplu, solista continua sa se concentreze pe viata profesionala.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereEllie White a adoptat o imagine sexy, in ultima vremeEllie White a facut o sedinta incendiara pentru a-si promova noul single, “Vanzator de lumina”, prezentat, in exclusivitate, de WOWbiz.ro. Si, cum de cateva luni, solista a inceput sa adopte o imagine mult mai sexy, iata ca nici de data aceasta nu a facut exceptie, realizand o serie de fotografii imbracata intr-un body provocator.

Surprinzator, desi relatia ei cu Doru Tinca se afla intr-un impas, versurile melodiei sunt unele cat se poate de optimiste, solista dorind, probabil, sa-i reaminteasca logodnicului ei de vremurile frumoase, in incercarea unui pas spre impacare: fara descriereSolista s-a lasat fotografiata intr-un body seducator pentru cel mai nou singleTic tac, simt ca ma prabusesc, tu esti singurul meu leac. Intr-o lume nebuna, noi ne tinem de mana”, spune refrenul melodiei. In pofida acestui fapt, relatia celor doi pare cat se poate de rece, fotografiile prezentatE de WOWbiz.ro, cu Ellie si Doru certandu-se in parcare fiind cat se poate de graitoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate