VIDEO! Inainte rupea inimile femeilor, dar acum nu mai vrajeste pe nimeni! Intra sa vezi cine este barbatul celebru pe care trecerea anilor nu l-a iertat!

Pe vremuri, Catalin Catoiu, cunoscut sub pseudonimul de “Teava”, era unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton! Putine femei au rezistat in fata farmecului sau irezistibil, iar pe lista lui de cuceriri s-au numarat nume grele din monden, printre care si Jojo! ##VIDEO119364##

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere"Teava" s-a ingrasat si a albit de totfara descriereInainte era inconjurat de femei, acum iese numai cu prieteniiAcum insa, timpul pare ca nu l-a iertat deloc pe actorul de telenovele. Carismaticul artist arata garbovit si fara sanse de a cuceri doar cu o privire, asa cum o facea pe vremuri. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins, zilele trecute, la o cafenea, alaturi de un prieten mai tinerel. Cunoscut ca un tip pedant, “Teava” era imbracat destul de neglijent, semn ca nu il mai intereseaza cum se prezinta in public si pune pe el ce ii e mai la indemana. In plus, omu’ s-a cam ingrasat , iar parul i-a albit de tot.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate