Video interzis minorilor! Uite cum arata o petrecere de milionar roman in California! Ce ai vazut in casa Playboy e minciuna!

Nick Radoi, milionarul roman din California, a dat o petrecere fastuoasa cu zeci de animatoare la vila pe care a ridicat-o cu 12 milioane de dolari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNick Radoi, alaturi de o tanara, la petrecerefara descriereVila lui Radoi este una impresionantaCelebru pentru petrecerile fastuoase pe care le organizeaza in casa sa din La Habra Heights, Nick Radoi a filmat unul dintre chefurile la care si-a invitat zeci de prieteni si un grup numeros de animatoare. Clipul, intitulat “Petrecere la vila lui Nick Radoi”, incepe cu o impresionata filmare din elicopter, chiar deasupra locatiei. Apoi, se pot vedea invitatii sosind in masini care mai de care mai luxoase, insotiti de mai multe fete, majoritatea de origine asiatica. fara descriere

Lumea se strange in jurul piscinei, dotata cu fantani arteziene, cascade, un tobogan de apa cu inel de foc, o pestera si un bar, iar fetele danseaza lasciv, doar in costume de baie. Spre final, una dintre fete devin si mai indrazneata, tinand intre picioare o sticla din care bea cu nesat o alta profesionista. Clipul se incheie la timp, inainte de a se intra in prelungirile interzise minorilor.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate