VIDEO | Irinel Columbeanu a dat tot din casa: “Irina a vorbit ultima data cu mama ei la inceputul acestei veri. Monica mi-a spus ca daca va fi o presiune mare o sa plece!”

Chiar in fata hotelului unde este cazat atat el cu Irina dar si Monica pe perioada sederii in Romania, Irinel Columbeanu a oferit cateva declaratii presei in timp ce o astepta pe fosta lui sotie! Foarte relaxat si deosebit de sincer, milionarul a oferit detalii foarte interesante din relatia pe care Irinuca o are cu mama ei! Potrivit afaceristului, Irina s-a auzit ultima data cu mama ei la inceputul acestei veri! ##VIDEO227106##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereE vorbesc destul de des cu Monica, mi se pare normal acest lucru. Irina s-a auzit ultima data cu mama ei la inceputul acestei veri. Sunt foarte fericit ca Irina isi vede mama. O sa fim cateva zile impreuna toti trei, insa Monica mi-a spus ca daca va fi o presiunea mediatica foarte mare o sa aleaga sa-si scurteze vacanta cu Irina”, a declarat Irinel aseara cu cateva minute inainte de venirea Monicai.

fara descriereMilionarul a oferit insa si cateva detalii triste din relatia pe care Monica o are cu fiica ei. “Irina nu-si doreste sa mearga la mama ei in America. I-a spus asta si fata in fata, pe skype. Irina vrea sa-si petreaca vacanta aici la Mamaia”, a mai spus Irinel.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate