VIDEO Iti mai aduci aminte de spagatul lui Van Damme? Acum a filmat un nou spot in Romania!!! Trebuie sa-l vezi!

De când a îmbătrânit, Jean Claude Van Damme a început să filmeze reclame, lucru la care se pare că se descurcă extrem de bine. Ultima dintre ele a fost creată chiar în România.

novalue

 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Iti mai aduci aminte de spagatul lui Van Damme? Acum a filmat un nou spot in Romania!!! Trebuie sa-l vezi!
De când a îmbătrânit, Jean Claude Van Damme a început să  filmeze reclame, lucru la care se pare că se descurcă extrem de bine.
Ultima dintre ele a fost creată chiar în România.
Van Damme a filmat în luna martie o reclamă la berea Coors Light în timp ce se afla în România, la Bâlea Lac. Rezultatul filmarilor au fost publicat abia acum, într-o serie de spoturi la berea Coors Light pentru Marea Britanie. Cunoscutul actor foloseşte scheme de karate pentru a construi un hotel din gheata.Van Damme a filmat în luna martie o reclamă la berea Coors Light în timp ce se afla în România, la Bâlea Lac. Rezultatul filmarilor au fost publicat abia acum, într-o serie de spoturi la berea Coors Light pentru Marea Britanie. Cunoscutul actor foloseşte scheme de karate pentru a construi un hotel din gheata.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este și cu ce se ocupă Eliza Natanticu de la Asia Express, sezon 4

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal de proporții în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. De unde a pornit întregul conflict: ”Nu sunt proastă”

Transformarea uluitoare a fostului ministru Carmen Dan! Cum arată și ce face omul de încredere al lui Liviu Dragnea, după doi ani de pauză din politică!

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies