VIDEO | Iubitul Iuliei Vantur, acuzat de plagiat! Productia realizata de Salman Khan in Romania copiaza un alt film indian din 2006!

Lansarea pe internet a primelor imagini a filmului pe care Salman Khan l-a turnat si in Romania a declansat o adevarata isterie in India, dar si un mare scandal.

Afisul filmului "Jai Ho", cu Salman Khan in rolul principal
Autor: Radu Constantin

Afisul filmului "Jai Ho", cu Salman Khan in rolul principal Filmul cu Salman Khan arata foarte spectaculos, insa acest lucru nu reprezinta nici o surpriza, pentru ca productiile de la Bollywood au bugete din ce in ce mai mari, depasindu-le uneori pe cele de la Hollywood. Problema a aparut cand cinefilii au observat o asemanare foarte mare intre filmul „Jai Ho”, cu Salman Khan in rolul principal si „Stalin”, un film realizat in 2006, intr-un studio din provincia Andhra Pradesh, cu Chiranjeevi Trisha in rolul principal.

Ironic sau nu, filmul dupa care s-au insiprat cei din echipa lui Salman Khan se numeste Tollywood (un fel de Hollywood in limba Telugu – care se vorbeste in zona respectiva). Filmul Stalin, realizat in 2006

Cele doua filme seamana extrem de bine, de la scenariu, portretizarea eroului principal si pana la scenele de lupta (realizate insa cu o alta tehnologie in 2013). Echipa lui Salman Khan s-a repliat imediat si a anuntat ca este vorba despre un remake, insa fanii nu s-au putut abtine sa comenteze, ideea principala fiind aceea ca producatorii filmelor cu bugete mari nu sunt in stare sa vina cu o idee originala care sa rupa piata.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

In trailerul filmului „Jai Ho” nu exista nici o scena dintre cele filmate in Romania. Cel mai probabil acestea vor fi folosite in videoclipul piesei care va ajuta la promovarea filmului. „Jai Ho” se va lansa in India pe 24 ianuarie 2014.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies