VIDEO Iulia Albu a surprins total in aceasta saptamana: i-a dat premiul WOW tocmai lui Pepe! Cantaretul nu s-ar fi asteptat in viata lui la asa ceva

Iulia Albu a comentat ca in fiecare joi la WOWbiz tinutele vedetelor.##VIDEO241982##

Distribuie pe:

Autor:Iulia Albu nu a iertat pe nimeni nici in aceasta saptamana dar a dat si cateva note absolut surprinzatoare.

fara descriere

Raluca Pastrama

Raluca Pastrama nu a dat-o in bara de aceasta data, ca de obicei. Nu inteleg de ce si-a pus acea curea, machiajul e putin strident dar se potriveste. Primeste nota 7,5.

fara descriere

Pepe

Cred ca e prima oara in ultimul an cand il vad pe Pepe purtand un costum care ii vine. Ar fi putut sa fie ceva mai inventiv si sa nu aleaga acele pietre de pe costum, dar in rest e ok. Primeste chiar trofeul WOW.
fara descriere

Connect-R

Mie imi place foarte mult Connect-R chiar daca au fost cateva declaratii. Mie imi place ce face si e mandru de etnia lui, e foarte frumos asta. Imi pare foarte rau ca primeste nota mica in aceasta seara pentru ca acesta nu e un costum de ceremonie e un costum de birou. E atat de tern si de lipsit de orice...Ei au fost frumosi, au fost normali in ziua nuntii.Corina Bud

"Botinele sunt potrivite. Ea a incercat mereu sa fie altcineva. Se credea Gwen Stefani, apoi Lady Gaga. Incearca sa fie si Miley Cyrus, dar nu se poate. Nu poate sa pretinda ca arata bine, tinuta nu i se potriveste pentru ca nu are conformatia ideala si accesoriul de pe cap arata ca lumini de bicicleta. E prea mult, nu e ok.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate