VIDEO Jorge ii da replica Alinei Laufer care il acuza ca nu isi plateste pensia alimentara: "E de 1.500 de lei, dar ea vrea 1.000 de euro pe luna"

Cantaretul care tocmai a scos pe piata o piesa noua in colaborare cu CRBL sustine ca Alina Laufer, fosta sa sotie, a facut afirmatii care nu sunt adevarate.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Eu de doi ani nu am vorbit despre acest subiect. Ea a spus diverse in presa prin apropiati, nu sunt adevarate si trebuie sa spun ce simt si ce fac. Ea cere 1.000 de euro, nu e pensia alimentara, ci niste bani pe care noi i-am hotarat in urma unei afaceri unde eram asociati. Firma a incetat, intelegerea nu a mai avut obiectul discutiei.

Am rugat-o de 3 ori sa ne vedem ca sa discutam si m-a dus cu zaharelul. Pe la spate ma executa silit. Pensia alimentara este de 1.500 de lei, hotarata impreuna. Apoi a cerut cei 1.000 de euro sa fie trecuti ca pensie alimentara. Eram dispus sa ii dau si 5.000, dar eu nu imi vedeam copilul. Imi spunea mereu ca nu e acasa sau ca e bolnava. Au trecut si 4 luni fara sa imi vad fata. Nu petreceam timp cu Karina, e sufletul meu si o iubesc din tot sufletul.

Banii vor ajunge la ea pana la urma. Eu am platit luna suma stabilita, de cateva ori am rugat-o sa facem schimb de weekenduri. Vrea sa se promoveze pe acest subiect. Dar s-a umplut paharul si gata. Ea vrea doar banii, dar eu sunt fericit ca o vad pe Karina mai des",
a spus Jorge pentru Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate