VIDEO! La botezul fiului, radiau de fericire, dar au facut o greseala. Vezi aici semnul care a prevestit problemele cuplului Ellie White – Doru Tinca

Povestea de dragoste dintre Ellie White si managerul ei, Doru Tinca, parea ca s-a implinit odata cu nasterea fiului lor, dar totul a fost doar o impresie. Problemele si-au facut loc, iar cei doi au devenit din ce in ce mai distanti, in ultimele saptamani.

Distribuie pe:

fara descriereEllie White si Doru formeaza un cuplu de cinci aniCei doi iubiti l-au crestinat pe fiul lor la inceputul lunii martie, celebrand evenimentul printr-o petrecere de zile mari, la care au participat peste 100 de invitati, rude si prieteni. Si s-au simtit atat de bine si chiar s-au distrat pe cinste, ca nici n-ai fi zis ca va urma un impas pentru ei.

Ceea ce s-a si intamplat, Ellie White si Doru Tinca avand acum neintelegeri zilnice. Si, desi ei nu sunt mai deloc superstitiosi, la petrecerea de botez au facut o “imprudenta”. Poate fi o simpla coincidenta, insa cei doi parinti au dansat un blues pe o melodie total nepotrivita, la vremea respectiva, dar care li se potriveste manusa acum. fara descriereEllie si Doru au un baietel de aproape un anEste vorba despre una dintre piesele Sylviei, cu versuri extrem de triste: “Stiu ca este greu/Asa va fi mereu/Pana cand imi voi reveni/Poate intr-o zi/Cand ne vom intalni/De tot durerea se va risipi/Chiar daca ai plecat/De tot din viata mea/Vreau sa stii ca nu mi-e bine/Si te rog nu uita/Candva aveam ceva/Dar fara mine crezi ca-i bine”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate