VIDEO Lazarus si Nelson Mondialu' s-au injurat in ultimul hal! Ardeleanul a inceput sa urle si a facut un semn obscen! "Esti un drogat"- "Esti un fraier, sugaciule"

##VIDEO243984##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLuis Lazarus si Nelson Mondialu' s-au contrat in direct. Din palatul sau, Nelson a vrut sa ii ia apararea Oanei Zavoranu in razboiul cu Lazarus, asa ca a inceput "show-ul".
##VIDEO243986##

fara descriere"Fraiere, esti dunga! Lazarus, iti vorbeste Don Nelson, ai facut greseala vietii tale! Asta e cea mai mare, te pun la zid! Ai fost sluga lui Diaconescu", a spus Mondialu'.

fara descriere"O sa depun o plangere penala. Pe 2 octombrie e ziua mamei mele! Azi (n.r. 1 octombrie), tot felul de dezaxati au facut referiri ultraordinare despre mama mea, care e moarta de un an! Asa ceva nu accept! Injura-ma pe mine, nu pe mama! Au amenintat-o si pe iubita mea. Cati ani de puscarie ai", a declarat Luis Lazarus.

##VIDEO243983##
"Eu am platit pentru ce am facut. Tu ai escrocat lumea, ai indus lumea in eroare. Esti un mincinos, un tradator. Am facut cati ani am vrut, cat m-a tinut si cat o sa ma tina. Nu esti tu judecator! Lua-mi-ai carul la tranta! Sugaciule! Il trimit pe Goe de la Sibiu la tine", a inceput Nelson sa urle, ridicandu-se si facand un gest obscen.  

"Esti un drogat", i-a raspuns vedeta de televiziune. ##VIDEO243990## ##VIDEO243991##

"Ti-ai luat portia de cocaina? Ce iei, ecstasy?", l-a intrebat Lazarus!

"A zis ca trimite 50 de mii de persoane peste mine! Stiti cati m-au contactat pe Facebook?! 18, ca le-am numarat", a mai spus Luis. "Ai primit 600 de mesaje", l-a contrazis adversarul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate