VIDEO Leo a fost terminat de emotii! N-a dormit toata noaptea de grija ca Anca se opereaza! S-a dus cu sufletul la gura la spital! Mama lui a plans incontinuu

##VIDEO369881##

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereLeo de la Strehaia a ajuns impreuna cu mama lui la spital pentru a fi alaturi de Anca intr-una dintre cele mai importante zile ale vietii ei. Chiar daca, in ultimul timp par ca se iubesc ca soarecele si pisica, Leo a ales sa isi sustina cu toata fiinta lui fosta sotie.

-Leo a ajuns aici , in fata spitalului. Este impreuna cu mama sa. Buna, Leo. Ce faci, cum esti?
-Sunt terminat. Nu am dormit toata noaptea. Sunt ingrijorat, nu mi-e asa de usor.

-Se vede ca nu esti in apele tale.
-Am incercat sa o conving sa nu faca operatia asta.
-E de trei ore pe masa de operatie. A plans Anca inainte de operatie.
-Mi-e frica cu operatia asta. Sa-I dea Dumnezeu sa ii fie bine si sa iasa cu bine din operatie.

-Mergem acum in rezerva unde va fi dusa Anca. Ai venit si tu, Ursu, la spital, mama ta e in operatie.
-Sunt emotionat rau. Mama nu era o femeie urata sa aiba nevoie de operatii estetice. Nu sunt de acord. Suntem alaturi de ea.
- De ce plangeti, doamna Maria?
-De proasta asta.. ca nu ne-a inteles. Numai Dumnezeu sa fie cu ea. Sa scape de operatie. Asta conteaza. Nu am vorbit ca am fost suparata. Am zis sa nu se opereze si ea a facut de capul ei. De asta am lasat-o. A zis domnul doctor ca garanteaza. M-am certat cu Anca sa o ia pe calea cea buna. A facut cel mai mare pacat. S-a luat dupa jagardelele alea.

Chiar daca nu isi mai doreste o relatie cu fosta lui sotie, Leo de la Strehaia nu a putut fi indiferent. Este pentru prima oara cand, dupa moartea tatalui sau, Leo a ramas blocat pentru cateva minute. Nimeni nu a mai putut vorbi cu el in momentele prea lungi de asteptare…

Trece greu timpul cand nu ai vesti despre Anca. Au trecut trei ore-patru.
-Si ea a fost alaturi de tine cand ai fost in spital.
-Cand nu o lasau doctorii sa stea cu mine… statea la usa si plangea.

-Nu mai avem intelegere in casa de un rand de vreme. Toate ne merg de-andoaselea. Unde sa ma duc. Sa se roage parintele de la Iasi. Nu putea sa stea acasa sa-si vada de treaba ei?

Pentru ca vestile despre starea Ancai i-au mai linistit pe membrii familiei, Leo si mama lui au decis sa mearga la cea mai apropiata Biserica.

Acolo, Leo si doamna Maria s-au pus in genunchi si i-au cerut lui Dumnezeu sa aiba grija de Anca.- Maica sfanta, primeste rugaciunile. Painea noastra de toate zilele. Spune la toti sfintii sa ne ajute sa ne ierte.

 

fara descriereLui Leo nu ii vine sa creada ca fosta lui sotie si-a pus viata in pericol. "Nu o intereseaza nimeni din familie, nici eu, nici mama, nici copiii! Aceasta operatie a fost riscanta pentru ea! Ea a mai fost si la alti medici, dar nimeni nu a vrut sa o opereze!

fara descrierefara descriereVoi nu intelegeti. La noi la tigani e altceva... Daca ea murea, noi eram distrusi! Am fi fost distrusi. Toata lumea ar fi zis ca din cauza mea a facut asta. Dar ea a facut asta pentru nebuneala ei din cap. Ea e tiganca, nu avea voie sa faca asa ceva. Am ramas blocat, socat, cand am vazut-o", a spus Printul tiganilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate