VIDEO | Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi au refacut trupa de la "Roata norocului"! Vezi unde s-au reintalnit cei doi si ce ganduri de viitor au.

Chiar daca sunt deocamdata "libere de contract", fostele vedete Kanal D sunt destul de ocupate in ultima perioada ##VIDEO251079##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereSaptamana trecuta, paparazzi WOWbiz.ro au dat peste Liviu intr-un loc inedit, intr-o postura inedita. Varciu se afla la un targ de mobila, reprezentand o firma de profil cu care are un parteneriat de imagine. fara descriereCum era si de asteptat, prezenta barbatului in varsta de 34 de ani a atras ca un magnet, iar clientii prezenti s-au inghesuit la standul unde se afla artistul, pentru a face o poza sau a-i cere un autograf acestuia.

fara descrierefara descriereIntr-una din cele 3 zile de targ, Liviu a primit o vizita surpriza, din partea fostei sale asistente de la "Roata norocului", Ana Maria Barnoschi. Pe faza, paparazzi WOWbiz.ro n-au ratat ocazia de a purta o discutie libera, in fata camerei video. Cei doi si-au amintit cu placere perioada in care au lucrat impreuna si nu exclud posibilitatea de a reface pe viitor echipa care a facut ratinguri mari, dar in primul rand sute de oameni fericiti la "Roata norocului".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate