VIDEO | Mădălin Ionescu, aniversare la piscină

Madalin Ionescu a avut parte de o aniversare super relaxată, la piscină. A implinit 43 de ani si si-a dorit ca toti invitatii să petreacă in costume de baie si tinute de plajă, intr-un loc de vis de langă Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere


In articol:

La petrecerea de la piscina au participat familia vedetei si prietenii foarte apropiati iar dress codul a fost pe masura locatiei.

MADALIN IONESCU: Anul acesta nu am reusit sa plecam in afara tarii, am mers doar la mare. Suntem in centrul apei al inotului in permanenta si pentru invitati e super ok.

Mădălin Ionescu, aniversare la piscină

Fiecare moment al petrecerii a fost imortalizat de Cristina, sotia lui Madalin. Pentru Madalin Ionescu, cel mai frumos cadou este familia lui minunata si surprizele pe care i le ofera zi de zi. Bunatatile de pe masa i-au incantat pe invitatii lui Madalin Ionescu, care nu s-au putut abtine sa nu guste cate putin din toate.

Citeste si: Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare! Am aflat cine va fi tânăra care va sta în biserică lângă mireasă EXCLUSIV

Citeste si: Cristina Şişcanu, dezvăluiri incredibile despre fosta soţie a lui Mădălin Ionescu! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii!

Citeste si: E sfâşietor ce a păţit băiatul cu nevoi speciale al lui Mădălin Ionescu! Nimeni n-ar trebui să treacă prin aşa ceva

Iar la capitolul cadouri, Madalin Ionescu a avut parte de o multime de surprize. Prietenii s-au intrecut in daruri care mai de care mai deosebite. Dupa ce a desfacut darurile, Madalin Ionescu a primit si cele mai frumoase urari din partea prietenilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate