VIDEO Mama Geta, dornică de măritiș, aproape să prindă buchetul la nunta fiicei sale. Imaginile au stârnit hohote de râs: „Poate ai noroc”

Mama Geta a fost pusă pe șotii chiar și în momentul în care fiica sa a aruncat buchetul.

Autor: Simona Costache

In articol:

Mama Geta este o fire plină de veselie, căreia îi place să facă haz de necaz de fiecare dată. Pusă de șotii chiar și la nunta fiicei sale, a luat pe surprindere pe toată lumea în momentul în care s-a strecurat printre domnișoarele bune de măritat în momentul în care fiica sa a aruncat buchetul.

Îndemnată de fiul său, Culiță, să-și încerce norocul, mama Geta a mers pe ringul de dans alături de celelalte domnișoare prezente la nuntă, printre care se număra și Bianca Comănici.

Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, mama Geta are un suflet tânăr, care nu se dă înapoi de la șotii care mai de care mai amuzante. Duminica s-a măritat fiica ei cea mică, Getuța, prilej cu care au făcut o mare petrecere la care au fost invitați toți prietenii cuplului. Unul dintre cele mai palpitante momente din cadrul unui astfel eveniment este, fără îndoială, aruncatul buchetului. Cum mama Geta este femeie singură după ce fostul soț i-a înșelat încrederea, a decis că nunta fiicei sale este un prilej numai bun să prindă buchetul și să-și încerce norocul.

Citeste si: Mama Geta, mesaj aspru după ce s-a întâlnit cu fostul soț la nunta fiicei sale: „Nu poți să îl înșeli când îl iubești”

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Mama Geta și-a încercat norocul la nunta fiicei sale

Chiar dacă s-a străduit, Geta a aruncat prea sus buchetul, astfel încât mama sa s-a întors la masa așa cum a venit, cu mâinile goale. Buchetul a fost prins de o altă domnișoară care, cel mai probabil, este una dintre prietenele cuplului. Culiță Sterp nu s-a putut abține și a făcut o serie de comentarii amuzante pe baza situației sentimentale a mamei sale, el fiind la microfon în momentul în care sora sa se pregătea să arunce buchetul.

Citeste si: VIDEO Ileana Sterp, gest neașteptat față de Geta Sterp, de față cu toată lumea! Momentul a fost surprins de camerele de filmat

„Hai, mamă, și tu, că nici tu nu te-ai măritat. Te-ai măritat vreodată în viața sa? Treci aici. Niciodată nu s-a măritat. Stai acolo, poate ai noroc. Acum, fără mișto, știți că are 4 copii, ne are pe noi, dar ea nu a fost căsătoriră în viața ei. Vezi că-ți găsesc eu. Ți-l aduc să faci nunta. Dacă prinzi buchetul și-l aduc să faci nunta.”, a spus Culiță Sterp înainte cu câteva secunde să arunce Geta Sterp buchetul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin

Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, a lipsit de la nunta Getuței! Motivul incredibil pentru care nu a putut ajunge: „A zis că nu are costum”

Iancu Sterp s-a lăudat cu iubita lui pe rețelele de socializare. Cum îl răsfață Denisa Coțolan atunci când rămân singuri? „Am cea mai harnică iubire de pe planetă”

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies