Vedete

VIDEO Margherita de la Clejani tanjeste dupa un batranel: "Vreau un mos de 90 de ani! Iesim la cateva intalniri, el moare si eu imi vad de viata mea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Cantareata a marturisit ca isi doreste ca partener un barbat batran, cat mai batran si putred de bogat. Tanara nu tine cont de ce spune tatal ei atata timp cat e fericita.

"Am aflat ca exista posibilitatea de a iti schimba culoarea ochilor. Eu as vrea sa fac aceasta interventie, jur. Mi-as face ochii verzi, smarald. Dar sunt curioasa: daca fac copii, ei or sa aiba ochii verzi?

VIDEO Margherita de la Clejani tanjeste dupa un batranel: "Vreau un mos de 90 de ani! Iesim la cateva intalniri, el moare si eu imi vad de viata mea"

Iubitul meu trebuie sa aiba bani multi in cont, sa fie frumos ca altfel nu pot sta cu el. Trebuie sa fie foarte amuzant, eu rad din orice si nu pot sta cu un om serios. Imi doresc un barbat de 80-90 de ani, iesim la cateva intalniri si el moare. Eu imi vad de viata mea. Vreau un mos de 90 de ani!",
a marturisit Marga pentru D-paparazzi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune