VIDEO Marioara Zavoranu a dat de toti peretii cu Costin, fostul iubit al Oanei: 'Tie ti-a luat Dumnezeu mintile ca te-ai culcat cu Oana. Si aia o tampita ca a facut asta!'

Marioara Zavoranu a fost dezamagita de aparitia fiicei sale la WOWbiz si mai ales de unul dintre fostii ei iubiti.##VIDEO243621##

Distribuie pe:


fara descriere

"Tie probabil ca ti-a luat Dumnezeu mintile ca te-ai culcat cu Oana Zavoranu, si aia o alta tampita ca a facut treaba asta. Aseara ai avut tupeul sa raspunzi la niste intrebari la care mie imi era jena sa raspund la el. Mie in locul tau, la varsta ta ma duceam dracu'. Ia du-te tu la scoala, ai experienta", i-a spus Marioara Zavoranu lui COstin, unul dintre fostii iubiti ai vedetei.

Costin a dat o replica ce i-a socat pe tot:

"Singurul barbat din viata Oanei in ultima luna sunt eu".

Atat mama Oanei cat si actualul iubit al Oanei au ramas socati sa auda asa ceva.

fara descriere"Nu mi-a placut ce a fost aseara. Ca telespectator, a reiesit ca... A fost foarte neplacut. Inteleg, sunt modernista in gandire, dar pana la acele probe. Nu m-a deranjat ca s-a sarutat cu cei doi. Si eu pot sa ma sarut cu tine si cu domnul Lazarus. Aveti ceva impotriva? Eu mi-am aparat fata in situatii mult mai grele.

Oana cand s-a despartit de un barbat, nu se mai intoarce la el.  ", a declarat Marioara Zavoranu extrem de revoltata a WOWbiz.
fara descriere##VIDEO243625##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate