VIDEO| Mărirea și decăderea lui Costin Mărculescu: Uitat de lumea bună în care a trăit peste 20 de ani şi îngropat în datorii

Sfârşitul actorului Costin Mărculescu îi şochează chiar şi pe cei care, odată, i-au fost alături şi pe care chiar el i-a adus în prim-planul vieţii publice din ţara noastră!

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Sfârşitul actorului Costin Mărculescu îi şochează chiar şi pe cei care, odată, i-au fost alături şi pe care chiar el i-a adus în prim-planul vieţii publice din ţara noastră!

Mulți işi explică greu mărirea şi decăderea unuia dintre oamenii care au creat, practic, lumea vedetelor, prăbuşirea celui care avea vilă de lux, maşini şi terenuri de milioane, dar a murit singur, în cada unei garsoniere închiriate, cu datorii de peste 100 de mii de euro!

Câţiva au mers, vineri, să îi aducă un ultim omagiu la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală, unde este depus sicriul.

Aplaudat la scenă deschisă de mii de oameni, urmărit la televizor de milioane pentru rolurile pe care le-a avut şi la emisiunile în care, pe vremuri, era chemat tot timpul... aşa a fost vedeta, actorul şi omul de afaceri Costin Mărculescu.

Citeste si: Costin Mărculescu și fosta lui asociată, urmăriți de același blestem? ”Am găsit cărbuni și foc la ușă”

Un infarct, suferit în cadă, spun legiştii, când lângă el era doar câinele, l-a trimis acum pe un drum fără întoarcere.

Citeste si: Băsescu, adevărul despre pensii și salarii, după alegeri. „E o prostie!” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Iată că bat clopotele... și este foarte trist! Costin, te rog să mă ierți și să ne ierți că nu am avut timp să stăm de vorbă cu tine!”, spune Jeni Nicolau.

Uitat de lumea bună în care a trăit peste 20 de ani şi îngropat în datorii, Costin Mărculescu nu s-a sfiit să îşi plângă singur de milă în ultimele zile! Milionar altădată, nelipsit din centrul atenţiei şi mare iubitor de viaţă bună, le spunea apropiaţilor că a luat cu o mână şi a dat cu zece...

Citeste si: ”Doru, mooor!” - Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu în ultimele momente de viață

”În realitate, nu grija prietenilor a ajutat la descoperirea trupului neînsuflețit al lui Costin Mărculescu ci faptul că un vecin a reclamat o țeavă spartă! Țeava de apă caldă! Ăsta este cumplitul adevăr!”, spune Dan Boerescu.

Din urmă cu 20 de ani şi până la scandalul de evaziune fiscală care i-a prăbuşit imperiul, mulţi îşi doreau să îi fie alături lui Costin Mărculescu ca să devină vedete. Printre tinerele speranţe ale modei, înconjurate de artificii pe scenele de gală, s-a aflat şi Deea:

”Deci pot să spun că înaintea soțului meu, Costin Mărculescu a fost cel care m-a urcat pe scenă. Îmi amintesc că am absolvit școala, evident eu atunci l-am cunoscut pe el ca fondator, n-am avut nicio legătură eram doar o copilă pe atunci. Știu că era o isterie, când ajungea Costin în agenție și ajungeam să-l cunoaștem personal era ceva waw!”.

Citește mai mult pe STIRILEKANALD.RO

Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Zi crucială pentru România! Se decide SFÂRȘITUL pandemiei de COVID-19

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Veronica și Viorel Stegaru au primit bilete de amenințare: ”Vă dăm foc la casă”

Roxana Buzău se gândește la fostul iubit. Vedetei îi pare rău că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies