VIDEO Mehrzad, fostul concurent de la MasterChef, a castigat cel mai nebun raliu din Bucuresti cu un ceaun pe roti!

Un fost concurent de la MasterChef si trei prieteni s-au inscris la cel mai nebun raliu organizat vreodata la Bucuresti. Este vorba despre Soapbox Race, pus la cale de un brand super cunoscut de bauturi energizante.

Distribuie pe:

Autor:

UPDATE: Mehrzad si prietenii lui au castigat cursa. Ei au primit cele mai mari note de la juriu pentru prestatia lor, asa ca au devenit marii campioni ai competitiei care a avut loc astazi pe Calea 13 Septembrie.

fara descriereEste vorba despre Mehrzad Moghazehi, concurent de seama in primul sezon al competitiei de gatit. Tanarul iranian si amicii lui au decis sa ia startul concursului intr-un ceaun pe roti.


"Unii spun ca Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, altii zic ca e un fel de Halloween pe roti. Noi spunem ca este un Grand Prix unde soferii amatori se urca la volanul unor vehicule artizanale care functioneaza pe baza de curaj, gravitatie si un pic de energizant. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare atat pentru soferii experimentati, cat si pentru amatorii in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii pe roti cu care sa concureze contratimp intr-o cursa la vale, caci acolo e linia de sosire", se scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Povestea pusa la cale de Mehrzad si prietenii lui este una de-a dreptul nebuna. Mehrzad va interpreta rolul unui explorator care va da nas in nas cu niste bastinasi canibali. Interesant este ca simpaticul bucatar va reusi sa scape de "adversari" cu ajutorul unui mijloc de transport la care au muncit mult: un ceaun pe roti. "Iata si test drive-ul masinariei noastre", a scris el pe Facebook.
fara descriereCursa este programata maine, de la ora 13, pe Calea 13 Septembrie. "Am mari emotii, dar sunt convins ca va iesi bine si ne vom distra de minune", a declarat Mehrzad pentru wowbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate