VIDEO | Mic, cocosat si cu o claie de par in cap! Doamne, cum putea sa arate Catalin Bordea cu 10 ani in urma! La prima aparitie la televizor a fost facut praf de Doru Octavian Dumitru!

Pe Catalin Bordea, majoritatea romanilor il stiu de la televizor. Un baiat inalt, subtirel, cu muschi, tatuaje si chelie – cam asa poate fi descris personajul care apare la Antena 1.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCatalin Bordea e ras in cap si plin de tatuajeCu zece ani in urma, Bordea nu avea nici o legatura cu personajul care este azi. Prima lui aparitie la televiziune pe post de comediant s-a facut in emisiunea lui Andrei Gheorghe, unde invitat special era Doru Octavian Dumitru. Catalin a fost luat din public, pe post de „reprezentant al noului val de actori de stand-up comedy” si a spus cateva glumite despre cum a fost el confundat cu o femeie intr-o comuna din Botosani, unde de altfel a si crescut.fara descriereAcum 10 ani, Bordea arata cu totul altfelCu o claie de par pe cap, Bordea parea mai degraba un adept al stilului emo. Nici urma de muschi si tatuaje – tanarul de atunci era sfrijit si cam cocosat ca sa nu mai vorbim ca aborda un dialect moldovenesc pe care-l mai auzi si azi daca mergi la numerele lui de comedy show.

Bordea si-a spus monologul imediat dupa un alt reprezentant de seama a comediei: Mihai Bobonete, care azi joaca in „Las Fierbinti”. Acum zece ani, Bobo era mult mai slab decat acum si avea ceva probleme de dictie, incurcandu-se de mai multe ori in cuvinte.fara descriereLa acea vreme, Andrei Gheorghe nici macar nu s-a mai obosit sa-i prezinte pe cei doi, iar Doru Octavian Dumitru i-a facut praf, spunandu-le ca ceea ce fac ei nu se poate numi stand-up comedy si ca trebuie urgent sa-si caute altceva de facut pentru ca in acest domeniu n-au nici o sansa.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate