VIDEO Mihai Bendeac, farsă inedită pentru mama lui chiar de ziua de naștere a femeii! Actorul a închis-o în portbagajul mașinii

Ce mesaj i-a transmis Mihai Bendeac mamei sale și cum a reacționat femeia după ce a scos-o din portbagajul mașinii.

Mihai și Emilia Bendeac
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai Bendeac și mama lui, Emilia Bendeac, au o relație specială. Pentru actor, mama este cea mai importantă ființă de pe pământ, la care ține enorm de mult și pe care o prețuiește infinit.

Astăzi a fost ziua ei de naștere, iar Mihai Bendeac nu s-a putut abține să nu-i facă o glumiță...sau mai bine spus o farsă în toată regula. Femeia a țipat cât au ținut-o plămânii până ce actorul a lăsat-o să iasă din portbagajul mașinii. 

Emilia Bendeac
Emilia Bendeac [Sursa foto: Instagram]

Ce i-a urare unică i-a făcut Mihai Bendeac mamei sale de ziua ei de naștere

Este o zi importantă în familia lui Mihai Bendeac. Astăzi, el, rudele și prietenii o serbează pe mama actorului, pentru că a mai înaintat un an în vârstă. A primit zeci de mesaje, însă, de departe cel mai special a fost din partea celui pe care l-a adus pe lume, care nu a dezamăgit în cuvinte, ci i-a făcut o urare de zile mari. 

Între cei doi există o relație foarte specială de tip mamă-fiu și sunt foarte apropiați.

Mihai Bendeac se mândrește cu cea care l-a adus pe lume, pentru că l-a iubit nespus, l-a îndrumat să urmeaze cariera care astăzi îi este extrem de dragă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca actorului să nu-i lipsească niciodată nimic. 

Citeste si: Mihai Bendeac, mărturii șocante despre infectarea cu coronavirus: „Ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Bendeac este recunoscător că mama lui a păstrat sarcina, deși era doar o fetișcană de 20 de ani când a rămas gravidă, însă și-a asumat totul exact ca un adult și a crescut unul dintre cei mai buni și cunoscuți actori din România. 

„La mulți ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”,  a fost mesajul actorului pentru mama sa. 

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram]

Mihai Bendeac, cadou inedit pentru mama sa. A închis-o în portbagajul mașinii 

Iată că actorul nu s-a putut abține nici de ziua de naștere a mamei sale și i-a făcut o mică glumă. Femeia își vedea liniștită de treabă și își aranja obiectele din portbagajul mașinii, când pe nepregătite, Mihai Bendac a închis portbagajul și preț de câteva secunde a ținut-o închisă acolo. Mama sa a țipat cât a putut de tare, iar la scurt timp actorul a deschis ușa și a lăsat-o afară. Nu vă gândiți că femeia s-a enervat în vreun fel, căci doar e mama unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din țară, ci a răs cu poftă. 

Citeste si: Mihai Bendeac a vorbit despre lupta cu depresia! "Au fost situații în care am cerut ajutor..."

De-a lungul timpului, juratul de la Iumor  și-a tot filmat mama în diverse ipostaze amuzante spre deliciul internauților. La fel s-a întâmplat și astăzi, iar totul a fost postat pe contul de Instagram al actorului, unde are o comunitate de peste 1,4 milioane de urmăritori.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble, în lacrimi pe internet! Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Mi-e dor de...”

Mellina este eliminată din competiția Survivor România. Războinica, șocată de decizia publicului „Tremur toată!”

Zanni îl detronează pe Jador și iese favoritul publicului la Survivor România. „Nu mă așteptam să-mi aud numele!” Elena Marin, nominalizată pentru eliminare

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevăratul război dintre China și America! Care este, de fapt, arma secretă a Chinei

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies