VIDEO Mihai Chitu si sotia sa vorbesc pentru prima oara despre aventura pe care cantaretul a avut-o cu o alta femeie!

Mihai Chitu a fost prins in offside de paparazzi sarutand o alta femeie. Cantaretul este casatorit si este si tata de cinci ani insa asta nu l-a impiedicat sa aiba o aventura.##VIDEO235347##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Aparitia fotografiilor i-a lasat fara cuvinte pe cei doi soti care au vrut sa pastreze tacerea o buna perioada de timp, insa acum au vorbit pentru prima oara despre intregul eveniment.


"Nu s-a intamplat nimic. A aparut la vremea aia in ziar. Este un moment de care nu vreau sa imi aduc aminte. Nu este placut nici pentru mine nici pentru sotia mea. Este un eveniment peste care eu vreau sa trec. Sunt impreuna cu familia mea, cu fetita mea, asta vreau sa ramana. Important e ca eu si sotia mea suntem maturi si anumite evenimente din viata noastra le putem modela asa cum vrem", a povestit Mihai Chitu"Am cumparat ziarul la vremea respectiva, nu am nimic de comentat, am trecut peste, nici nu am stat sa ma gandesc foarte mult, nu am ce poze sa comentez. Am avut o discutie, am trecut peste, suntem de 12 ani impreuna si familia conteaza cel mai mult pentru noi", a declarat pentru WOWbiz sotia lui Mihai Chitu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate