VIDEO! Mihai Gruia si Sorin Brotnei, la primul concert sub noul lor nume, TWO! Fanii din Tunisia au sarit pe ei!

Iata ca, la doar cateva saptamani de cand au lansat noul proiect TWO, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au batut palma cu cativa organizatori de evenimente pentru a sustine concerte in noua formula. Pe 15 decembrie, cei doi au cantat in Tunisia unde au facut un adevarat show!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMihai si Sorin au fost asteptati ca niste regi in Tunisia! Solistii au facut un show de succes, iar fanii au navalit pe ei inca de la intrarea pe scena. TWO le-a oferit celor prezenti un concert de neuitat, iar fanii prezenti acolo, cu siguranta, nu mai au niciun regret dupa trupa “Akcent”.

Mihai si Sorin au fost cazati la un hotel de lux, au fost tratati regeste, iar la finalul concertului, fanii au mers sa-i conduca si sa-si ia ramas bun de la ei. In timpul show-ului, spectatorii s-au imbulzit langa scena ca sa primeasca autografe.fara descriere

Scandalul Akcent nu se mai opreste! Dupa ce Adi Sina le-a folosit imaginea pentru a-si promova un concert la Islamabad, Mihai Gruia a luat foc! “Il cred in stare de orice. Este stilul lui miselesc de a face lucrurile”

Sorin Brotnei si Mihai Gruia, primul concert impreuna sub numele de “TWO”! Intra sa afli unde vor canta

Mihai si Sorin de la Akcent inregistreaza piese pe banda rulanta! Cei doi pregatesc un nou proiect

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate