VIDEO | Mihai Traistariu, discutie aprinsa cu o roscata, la mall! Ea: “Vezi ca nu-i platita intretinerea de sase luni!” El: “Daca tot te-ai angajat s-o platesti, plateste-o!”

Apreciatul solist a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro, zilele trecute, intr-o discutie cu scantei, in timpul unei plimbari la mall. ##VIDEO128042##

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descrierefara descrierefara descriereInsotit la un mall bucurestean de o tanara roscata, Traistariu s-a angajat abrupt intr-o discutie despre neplata intretinerii, solistul fiind deranjat de faptul ca partenera lui de dialog nu a folosit un ton adecvat. “Vezi ca nu-i platita intretinerea de sase luni”, a spus roscata, cantaretul inganand-o imediat, dupa care i-a replicat: “Vezi ca nu-i platita intretinerea de sase luni! Daca tot te-ai angajat s-o platesti, plateste-o!”, a rabufnit Traistariu, care a precizat apoi ca se astepta ca fata sa il roage frumos: “Nu poti sa spui asa, daca mi-ai fi zis “Mihai, te rog frumos”, alta era situatia!”. Pana la urma, la cat de galant si generos se dovedeste de obicei Mihai, sunt sanse bune ca diferendul sa se fi stins, iar Traistariu sa fi obtinut cel putin un pupic de obraz, drept multumire!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate