Video! Mii de oameni s-au rugat pentru Gabriel Cotabita! La Calarasi, oamenii s-au luat de maini si si-au trimis energiile pozitive catre artistul internat la Floreasca

Cateva mii de oameni s-au rugat weekendul trecut pentru sanatatea lui Gabriel Cotabita.

novalue
Autor: Radu Constantin

Mii de oameni stransi vineri, pe platoul central din Calarasi, unde s-au desfasurat recitalurile la unul din marile festivaluri de interpretare muzicala pe plan national-Flori de Mai, au inaltat o ruga colectiva in speranta ca energiile pozitive il vor trezi din coma pe Gabriel Cotabita.

Artistul este in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca, insa in ultimele zile au inceput sa apara si vestile bune: Cotabita a deschis ochii si respira fara ajutorul aparatelor.

”Sa fim convinsi ca minunile exista. Sa ne strangem miinile pentru cateva clipe si sa inaltam o ruga pentru Dumnezeu tatal, poate asa se va infaptui o minune. Sa fim convini ca minunile divine exista”, i-a incurajat Bodo, solistul de la Proconsul pe toti cei prezenti.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Skizzo Skillz, Keo, Radu Groza, Andreea Antonescu, Rucsy (Blaxy Girls),Cristina Spatar, Doru si George (Deepcentral), Nicole Cherry, Radu Tudor, prezentatorul matinalului de la televiziunea publica s-au numarat printre cei care s-au contopit cu multimea pentru acest emotionant moment.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies