VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Solidaritatea este, în această perioadă, tot ceea ce putem face mai bun sprijinindu-i pe ceilalţi şi înseamnă chiar vieţi salvate. Un ajutor extrem de binevenit oferă Turcia ţării noastre. Peste 33.000 de produse au fost donate, iar, printre ele, se numără echipamente de protecţie pentru medici, dar şi electrocasnice pentru dotarea spitalelor şi a centrelor de carantină.

Distribuie pe:

Misiune pentru oameni și spitale
Misiune pentru oameni și spitale


In articol:

"Cu puţin timp în urmă am transmis rugămintea către mai multe ambasade pentru a primi sprijin pentru spitalele din Bucureşti şi pentru direcţiile noastre de asistenţă socială. Iată că a venit un răspuns consistent din partea Turciei prin doamna ambasador, prin preşedintele asociaţiei oamenilor de afaceri turci”, a afirmat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Printre produsele donate se numără echipmente, obiecte de mobilier, frigidere, maşini de spălat, aşternuturi, toate necesare în spitale, dar şi în centrele de carantină.

Citeste si: Alertă la nivel mondial! COVID-19 se reactivează la pacienții vindecați. Cum explică medicii?

Una dintre cele mai importante arme în lupta cu coronavirusul este solidaritatea - crede cu tărie Ambasadorul Turciei în România, doamna Fusun Aramaz, a transmis şi un mesaj.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

”Guvernul Turciei a asigurat deja mai multe transporturi de echipamente medicale, la cererea autorităţilor române. Lucrul cel mai important este solidaritatea şi solidaritatea între ţările prietene. Solidaritatea globală este cheia pentru a putea depăşi această criză în toată lumea”, a declarat Excelenţa Sa, doamna Füsun ARAMAZ, Ambasador al Republicii Turcia în România.

VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale
VIDEO | Misiune pentru oameni și spitale

Un rol extrem de important în realizarea acestei donaţii l-a avut Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din ţara noastră.

”Vrem să îi sprijinim pe cei care suferă în această pandemie şi, în mod special, pe cei care luptă în prima linie: cadrele medicale. Pentru nevoile lor, pentru uzul zilnic al lor, am încercat să contribuim şi noi cu materialele pe care le folosesc zi de zi şi de care duceau lipsă în momentul de faţă, deşi autorităţile locale şi centrale depun un efort foarte mare”, a precizat Güven Güngör, presedintele TIAD.

Sprijinul a venit din partea membrilor Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci, inclusiv din partea Kanal D România, cu o importantă contribuţie.

Aceasta este doar una dintre campaniile susţinute de postul nostru de televiziune, pentru care implicarea si respectul înseamnă enorm.

Mesajul transmis de dl. Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania

”Facem tot posibilul să-i sprijinim pe români în aceste zile, să acordăm respect ţării în care funcţionăm de 13 ani, nu doar prin informarea corectă a oamenilor, ci şi prin donaţiile noastre în orice fel, ori de câte ori este nevoie. Este un semn de consideraţie şi de profundă speranţă că sprijinul nostru va fi util pentru români să depăşească această perioadă dificilă”, a afirmat dl. Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirus România. Au fost înregistrate 17 noi decese. Bilanțul a urcat la 246

Oana Radu, speriata de coronavirus: "Nici macar mancare nu ne comandam"

Anunțul care dă totul peste cap. Riscuri uriașe pentru pacienții vindecați de coronavirus: „Afectează toate organele”

Imagini virale! Cadrele medicale dintr-un spital din Craiova au încins o horă în curtea instituției

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies