VIDEO Mitrea o sa moara de nervi! Mantea l-a inganat in timp ce ii auzea declaratia dupa ce a castigat centura la Sibiu: "Durerea pe care el mi-a oferit-o mie pe tava nu se compara"

Andreea Mantea a fost invitata la o emisiune tv unde a revazut mini-interviul pe care fostul ei iubit, Cristi Mitrea, l-a acordat dupa ce a castigat centura MMA la Sibiu.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

In timp ce pe ecranele din platoul emisiunii rula declaratia acestuia care a recunoscut ca Mantea i-a dat un mesaj de felicitare, Andreea il ingana pe silentios pe fostul ei iubit si radea la fiecare declaratie de-a lui.

fara descrierefara descriere"Am simtit o durere mare pentru Cristi, nu pot sa o explic. I-am dat un mesaj sa il felicit, e normal. Durerea pe care am simtit-o eu cand noi am vorbit niste lucruri, nu se compara cu a lui. Durerea pe care el mi-a oferit-o mie pe tava, nu se compara. Putea sa aiba doi ochi vineti. Din pacate, va veni ziua in care o sa spun tot pentru ca nu pot ascunde.

fara descriereNu as suporta ca un barbat sa ma minta, sa ma insele si sa fie violent cu mine. Nu as suporta sa vad ca isi ineaca amarul in pastile ca sa nu mai fie violent. Nu as suporta sa il vad vorbind cu fete pe siteuri de socializare. Nu am patit, vorbesc doar in general. Vreau sa vorbesc despre lucruri frumoase",
a marturisit Mantea pentru Antena 1.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate